MEDLEMSSKAP

Du är varmt välkommen att bli medlem i Mälarhöjdsföreningen! Du kan på så sätt stödja dig själv och andra boende i Mälarhöjden. Medlemskapet kostar 200 kr per år och hushåll för privatpersoner. För detta får du bland annat:

  • Mälarhöjdsfesten – Stockholms trevligaste stadsdelsfest
  • Bellmansdagen - traditionsenligt firande
  • Föreläsningar, filmvisningar och berättarcaféer
  • Stöd till stadsdelens barn- och ungdomsverksamhet
  • Möjlighet att hyra redskap
  • En förening som arbetar för en levande närförort

Har du frågor, kontakta oss i styrelsen via epost: info@mhv.se.

Varmt välkommen som medlem!

FÖRETAGSMEDLEM

Om du vill bli företagsmedlem kostar det 1000kr. Vi tar nu emot företagsmedlemmar för år 2020. Som företagsmedlem får du medverka på den årliga Mälarhöjdsdagen, helt utan kostnad. Alla företagsmedlemmar presenteras även på vår hemsida med logotyp samt kontaktuppgifter och länk till hemsida (om ni vill). Vid inbetalning skickas detta till par.strahle@mhv.se och publiceras inom 2 veckor på webben.

FÖRENINGSMEDLEM

Om du vill bli föreningsmedlem kostar det 500kr. Vi tar nu emot föreningsmedlemmar för år 2020. Som föreningsmedlem får du medverka på den årliga Mälarhöjdsdagen, helt utan kostnad. Alla föreningsmedlemmar presenteras även på vår hemsida med logotyp samt kontaktuppgifter och länk till hemsida (om ni vill). Vid inbetalning skickas detta till par.strahle@mhv.se och publiceras inom 2 veckor på webben.

HUVUDSPONSOR

Om ditt företag verkligen vill synas tillsammans med Mälarhöjdsföreningen kan du bli vår huvudsponsor. Det kostar 10.000kr. Det innebär att ditt företag får:

  • Företagets namn och logotyp på den affischering som görs inför Mälarhöjdsfesten
  • Möjlighet att sätta din vepa eller affischer på scenen i samband med Mälarhöjdsfesten
  • Dela ut priset till Årets Mälarhöjdare på scenen i samband med Mälarhöjdsfesten
  • Utdelning av två utskick om året i brevlådan till alla i Mälarhöjden (ca 1500 adresser, i samband med att vi delar ut vårt informationsblad)

Kriterier för att bli huvudsponsor är att du är en aktör med lokal förankring eller lokala erbjudanden och inte är ett politiskt parti.

Vill du bli huvudsponsor 2020, kontakta oss på info@mhv.se

BLI MEDLEM

Medlemskapet kostar 200 kr per år och hushåll, och betalas till Bankgiro 204-3784. Ange ditt namn, gatuadress och ditt postnummer i samband med betalning. Ni kan även Swicha till nummer 123 265 9530.

BETALA MED SWISH-APPEN
1. Fyll i namn, gatuadress och postnummer i textrutan nedan och tryck på "Generera"-knappen.

2. Nedan ser du din personliga QR-kod.
Mottagare:
Belopp:
Från medlem:

3. Öppna Swish-appen på din mobiltelefon. Tryck på symbolen för QR-kod i övre högra hörnet och rikta mobiltelefonen mot QR-koden.
FÖRETAGSMEDLEM

Om du vill stötta Mälarhöjdsföreningen som företag eller förening, så kan du göra det genom att bli Företagsmedlem.
Medlemskapet kostar 500 kr per år och och betalas till Bankgiro 204-3784. Ange ditt företagsnamn och ditt organisationsnummer i samband med betalning.